Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésFórum / hír: OKTÓBER 23.: Az elismerés napja, a nap napi problémái

[ új bejegyzés ]

[ moderátor vezérlők mutatása ]
Skoynay (vendég)
Skoynay (vendég) 
#6 - 2006.11.06. 0:46:20 (142 hónapja) [ válasz ]
A nemzeti szocializmust a kommunizmus ellen,és -a mainál sokkal súlyosabb,világméretű- GAZDASÁGI VÁLSÁGBÓL való kilábalás céljából hozták létre!Marx,Engels,a Romanovok gyilkosai,Trockij zsidók voltak!A kommunista pártok vezetőségei is igen sok zsidót "tartalmaztak".Megvolt a veszélye egész Európa bolsevizálásának.Persze hogy őket tették "bűnbakká" a nácik.Ha nincs komcsi,nincs nácizmus sem.Nem kellene az írott történelem kezdete óta a gójok ádáz ellenségének lenni,és akkor nem volna semmi baj,élhetnénk békében szépen.Ha mindegyik zsidó volna olyan rendes mint a Demjén Rózsi,akkor semmi gond nem lenne.De nem az, és van!
Skoynay (vendég)
Skoynay (vendég) 
#5 - 2006.11.06. 0:27:01 (142 hónapja) [ válasz ]
Aznap nem dolgoztam.Orbán is elég langyos, bár most az utóbbi időben kezd belevalóbban viselkedni.Foci nem érdekel,huligán nem vagyok.Én magánszorgalomból utánanéztem aminek tudtam,de úgyis sötét idők jönnek,majd rájön mindenki szépen előbb-utóbb,miért nem jó a szociálliberális uralom. Ami 23-án történt, arra nincs mentsége a komcsiknak, vér tapad a kezükhöz újfent.
vendég
vendég 
#4 - 2006.10.31. 10:48:40 (143 hónapja) [ válasz ]
Egy kis kikupálódás Orbánból:
www.szelkakas.info.hu
vendég
vendég 
#3 - 2006.10.29. 10:02:14 (143 hónapja) [ válasz ]
Skoynay csakazertis...mond te meg ki pribekje vagy? vedd le a szemellenzot lecci .....kulonben falnak mesz
vendég
vendég 
#2 - 2006.10.27. 11:24:16 (143 hónapja) [ válasz ]
Meg jo hogy nincsenek veletek a magyar rendorok.
Nekik az a dolguk, hogy rendet tegyenek!.hogy megakadalyozak hogy felduljatok Budapestet
remelem Skoynay tudod ,hogy ezt a rendbontast valakinek meg kell fizetni! remelem akiket elfogtak egy eleten at fizetik es raadasul tarsadalmi munkaban takaritatnam veluk Pestet!.....ha egesznap nezted a Hir-TV-t?hmm....akkor ezzekszerint se suliba nem jarsz se dolgozni((
Skoynay csakazértis (vendég)
Skoynay csakazértis (vendég) 
#1 - 2006.10.24. 2:15:23 (143 hónapja) [ válasz ]
Megmondtam hogy ezek NEM magyar rendőrök, nincsenek is velünk. A komcsik pribékjei. Már azt sem sajnálnám, ha elhullanának páran közülük a már megkezdődött összecsapásokban! Megérdemelnék! Népellenes parancsot ha nem tagadja meg - ahogy erkölcsi kötelessége lenne - bűnös. A Fidesz ha eszük van megcsinálják a forradalmat. Mert azt bizony szervezni is kell, 56-ban a társadalom a mainál sokkal összetartóbb volt, nem volt ekkora elidegenedés, atomizáció mint most. Félnek, mert azt hiszik, egyedül vannak. Hát nem! Holnap összeül a Fidesz-KDNP, néztem egész nap a Hír TV-t.
[1]


webcam
Az oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.