Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (2)
- Laptop cuccok (12)
- Alaplapok (2)
- Proccok (3)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (12)
- Hálózati kellneked (5)
- Monitorok (2)
- Egyéb cuccok (35)
- Madzagok (32)
- Hangbigyók (1)
- Vinyók (8)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésFórum / hír: A diákok tüntetnének, de a kormányt ez nem érdekli

[ új bejegyzés ]

[ moderátor vezérlők mutatása ]
Zoltán (vendég)
Zoltán (vendég) 
#9 - 2006.08.09. 1:10:28 (144 hónapja) [ válasz ]
Utcára emberek, védjük meg jogainkat !!!
én (vendég)
én (vendég) 
#8 - 2006.07.22. 17:18:05 (145 hónapja) [ válasz ]
Sziasztok.
Akkor most úgy lesznek a tantárgyak, hogy költségtéritéses 1 2 ? Ezt azok fogják megérezni akik mondjuk egy gyárban dolgoznak tényleg minimálbérért és van egy gyermekük, aki okos és mehetne továbbtanulni és lenne belőle valaki, de mivel nem lesz pénz, így a szülei mellé állhat a futószalagon és elihatja az agyát azon sírva, hogy ha lett volna lehetősége akkor nem itt tartana.
A kormány meg vigyorog rajta, mert az ő gyermekei iskoláztatására van pénz, talán a mi zsebünkből.
Bicc (vendég)
Bicc (vendég) 
#7 - 2006.07.22. 10:29:08 (145 hónapja) [ válasz ]
Sziasztok!
Ha tüntetés lesz, én is ott leszek, és mindenki hozzon magával még egy... :)
Bár szerintem inkább a parlamentbe kéne berontani és kaszával megsimogatni a Tisztelt "Államstabilizáló" Urakat!
Az a gáz, hogy azért mernek ilyen intézkedéseket tenni, mert tisztában vannak vele, hogy a Magyar nép milyen balga, és úgy sem tesz semmit... Nem kéne bebizonyítani, hogy nem így van???
"Még kér a nép, most adjatok neki..."
Üdv: Bicc
Dim (vendég)
Dim (vendég) 
#6 - 2006.07.22. 6:18:04 (145 hónapja) [ válasz ]
Az állam ne azoktól szedjen akinek nincs! A jelenlegi kormány 2 éven belül akarja pótolni ezt a nagy hiányt. És arra írányul, hogy "szedjuk be és aztán már mindegy lesz".
A tanulás nem minden esetben volt ingyen. Aki jól végezte a sulit, elérte a kellő pontszámot a felvételin az mehetett ingyen.
Következő: mennyire okos az, hogy a mindenféle adóval, szoritással stb stb tönkreteszik a piacot, elriasztják a befektetőket, elsősorban a magyarokat. Egyelőre ezt sikerül(t) elérni. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én itt 4-10 év múlva is normális életet akarok.
Kati (vendég)
Kati (vendég) 
#5 - 2006.07.20. 20:15:23 (145 hónapja) [ válasz ]
Nem tudom miert ez a felhaborodas!..Minden jo lenne ugy ahogy kulfoldon..;csak ingyen???
Szeretnem tudni mit szolnak azzok az emberek akik felveszik az eleg magas fizetesuket es minimalis berel vannak bejelentve!!..erdekes ezert senki nem reklamal...... mondjatok meg komolyan honnan szedjen az allam penzt .....ha nincs!!...gondolkozzatok el!!
arra vagytunk ugy eljunk mint kulfoldon......na tessek meg van!! ........mindent lehet ha tudsz fizetni
Dim (vendég)
Dim (vendég) 
#4 - 2006.07.20. 7:40:41 (145 hónapja) [ válasz ]
Itt az a baj, hogy akik a baloldalra szavaztak nem igazán érdekli a gyerekeik jövője (Kovács Pistit már nyilván felakasztottak az iskolatársai:)). A másik baj az, hogy nincs összefogás. Még diákok között se, mert aki megfizetheti annk mindegy. A másik oldalról, pedig mondjuk a tanárok teljesen védtelenek a kormánnyal szemben és még talán rosszabb helyzetben is vannak mint a diákok.
Más: voltam pénzögyi előadáson és ott elhangzott az, hogy Magyarországon a bankokban és más személyi befektetésekben 10.000 milliárd forint van. És ez olyan pénz amit nem lehet megmozgatni. Na most ebből (ha jól rendelkezik az ember) simán vissza lehetne adni az állam adósságot és még több pénzt szerezni.
Még valami: Magyarok egyáltalán nem tudnak spórolni. Mobil, szélessávú internet, kábel tv, autó, plazma tv, házi mozi és még sorolhatnám. Nos ezek a dolgok teljesen hétköznapiak és ez rendben is van, hogy minden háztartásban ezek vannak. De sokszor látom a kisgyerekek kezében olyan mobilokat amiből akár egy év tanulast is lehet kifizetni. Aztán vannak szegény családok ahol 2 vagy talán 3 autó is van (mer' ugye nehogy má). Ezek olyan apróságok amitől látszik, hogy a tandíj bevezetése közel sem mindenkit fog megütni.
Skoynay (vendég)
Skoynay (vendég) 
#3 - 2006.07.19. 2:40:08 (145 hónapja) [ válasz ]
A cél az, hogy ne is végezzenek el magyar emberek felsőfokú iskolákat, minek legyen esze a népnek. Meg lehet figyelni, a külföldi cégek hazulról hozzák a felsővezetést, és velünk csak kulimunkát végeztetnek éhbérért. Ez igenis gyarmatosítás!
Amúgy ez nem magyar kormány, hanem cionista!
hl (vendég)
hl (vendég) 
#2 - 2006.07.18. 10:14:20 (145 hónapja) [ válasz ]
Itt minden úgy működik, hogy demokratikusan megszavazzuk 4 évre a diktatúrát. Mikor volt beleszólásuk az embereknek a politikába? Itt élünk, és még azt sem tudjuk miből és hogy meddig. Itt nem a fideszről vagy mszpről van szó, hanem, hogy az embereket belökik a tv elé, amiből árad a süket értelmetlenség, amin aztán csámcsoghatunk, duzzoghatunk. Politikáról csak pont annyi van amennyit "tudnunk kell". Ez a tandíjas dolog is nem a szemünk láttára működik, hanem szépen a színfalak mögött. Már régen eldöntetett hogy lesz. Mi max demonstrálunk aztán mérgelődve hazamegyünk, majd a póstára a tandíjcsekkel. Hol vannak már azok a fiatalok, akik a Pilvax-ban összegyűltek s értelmesen összeszedték gondolataikat, hogy mennyire elegük van már az egész aljas megoldásokból, amik ebben az országban működnek?
Érdekes, Lengyelországban nem sikerül ilyeneket elfogadtatni, mert az emberek képesek és kimennek az utcákra. Nem csak a diákok.
Szavazzák csak meg a tandíjat, hátha most már végre elegük lesz az embereknek a "helyzetstabilizáló rendeletekből"
tiszteletem - egy hallgató, ki hallgat s tűr a többiekkel, de meddig?
... (vendég)
... (vendég) 
#1 - 2006.07.15. 19:32:02 (145 hónapja) [ válasz ]
így van!!! én is ott leszek!!!
[1]


webcam
Az oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.