Címoldal   |   Jogi közlemény   |   Csomagküldés díjszabása   |   Fórum   |   Regisztráció   |   Elfelejtett jelszó 


Minden cucc
Autóalkatrész
- Motorhoz_alkatrészek (885)
- Elektromos (2761)
- Kipufogó (73)
- Fék, futómű (734)
- Beltér (1147)
- Hűtés, levegő (685)
- Világítás (590)
- Karosszéria (3753)
- Erőátvitel (429)
- Felni, gumi (58)
- Extrák, egyéb (39)
- Vegyes (25)
- Komplett motor (65)
PC cuccok
HiFi cuccok
Hanglemezek
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
Apróhirdetés

Használd a keresőt!Csomagküldés:

Ne féljen a távolból való vásárlástól! Rengeteg elégedett vásárlónk van, aki postai utánvéttel vásárol tőlünk.

Mi megpróbálunk minél részletesebb tájékoztatást adni termékeinkről, hogy vevőink minél elégedettebbek legyenek.

Mielőtt felkeresne minket, a gépjárműve pontos adatait készítse elő (gépkocsi gyártmánya, típusa, hengerűrtartalma, évjárata, néha szükség lehet a motorkódra vagy az alvázszámra is). Ezekkel pontosan beazonosítható a távolból is, hogy melyik alkatrészre van szüksége az Ön gépjárművének és ezzel meggyorsítja az ügyintézést is.

Távolból való vásárláskor szívesen küldünk email-ben nagyfelbontású képeket és leírást az alkatrészekről, a pontos beazonosítás és az áru állapotának felmérése céljából. Sok alkatrésznél, ha a gyári azonosító száma ismert (pl.: önindító, generátor, hűtő, üzemanyag-szivattyú, adagoló stb.), az jelentősen megkönnyíti munkánkat. Ezek a számok általában az alkatrész valamelyik oldalán az alkatrészbe beleütve vagy egy kis gyári matricán találhatóak.

Postai úton, utánvételes fizetéssel vagy általunk vállalt fuvarozással is tudjuk szállítani az Ön otthonába vagy cégéhez bármely általunk kínált alkatrészt!

150.000Ft fölötti vásárlás esetén, országosan, díjmentesen házhoz szállítást vállalunk!

A postai feladást követő napon vagy maximum a feladást követő második napon (kisebb településekre) érkezik meg a csomag.

Postai díjak a következők:

A4 borítékban küldhető apró alkatrészek 5000ft értékösszegig: 500ft-1200Ft

Dobozba csomagolható alkatrészek maximum 30kg-ig:

Ha az utánvételi összeg

10 000Ft-50 000Ft-ig törékeny csomag, max. 2 napos kézbesítéssel: 2055Ft

10 000Ft-50 000Ft-ig törékeny csomag, 1 napos garantált kézbesítéssel: 2385Ft

50 000Ft-tól értékbiztosított: egyedi díjak

Figyelem! Több csomag (legalább 3 időgarantált) feladásánál kedvezményt ad a posta! Ha csak egy, vagy két csomagot rendel tőlünk, de cégünk több csomagot küld (másoknak is küldünk), akkor a csomagfeladás díjából levont kedvezmény mértéket cégünk előre nem tudja, így senkinek sem tudjuk a postadíjból leszámítani! Így egy vagy két csomag megrendelése esetén a fent jelzett összeget számítjuk fel, de a feladóvevényen a kedvezmények miatt lehet kevesebb összeg a postaköltségnél!

A postai díjaknál megpróbálunk naprakészek lenni, de az árak eltérhetnek, az itt feltüntetett összegektől!

Általunk vállalt fuvar (pl. nagyobb alkatrész, komplett motor, stb.): megállapodás szerint.

Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Kivétel:

Egyes bontott és új akciós terméknél, ha postai utánvéttel szeretné kézhez kapni 200Ft-2000Ft csomagolási költséget számolunk fel (de nem feltétlenül). Az összeg nagysága függ az alkatrész nagyságától és alakja bonyolultságától. Általában olyan alkatrészeknél fordulhat ez elő, amelyeket annyira alacsony áron adunk, hogy a csomagoló anyag (ragasztó, hullámpapír, hungarocell, doboz, stb.) és a ráfordított munka, szinte annyiba kerül, mint maga az alkatrész. Továbbá olyan új, akciós termékeknél (néhány termék), amelyekre nem kapunk kedvezményt a nagykereskedéstől, így olyan áron értékesítjük tovább, amennyiért mi is kapjuk.

Bontott alkatrészeket nem azért akciózunk le, mert rosszak. Ezek az alkatrészek tökéletes állapotúak, csak lehet, hogy nem olyan keresett termékek vagy több is található belőle üzletünkben.
Mindent veszünk, ami már nem mozog!Gera Használt Autóalkatrész Kereskedés 2010. - Az oldal üzemeltetője a Blue Brand Kft.