Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (2)
- Laptop cuccok (12)
- Alaplapok (2)
- Proccok (3)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (12)
- Hálózati kellneked (5)
- Monitorok (2)
- Egyéb cuccok (35)
- Madzagok (32)
- Hangbigyók (1)
- Vinyók (8)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésMindent a csomagküldésről:

Négy dolog, ami a rendelt termék(ek)kel történhet:

1. Megrendelés futárszolgálattal
2. Online foglalás
3. Átrendelés egy másik üzletbe
4. Személyes átvétel

1. Megrendelés futárszolgálattal

A csomagküldés minimális értéke bruttó 2000Ft. A kiválasztott termék mellett található "Megrendelem" gombra kattintva a virtuális kosárba kerül az áru. A virtuális kosár bejelentkezés nélkül is elérhető, a felső menüsorban a "Kosár tartalma" gombra kattintva. Itt a "Megrendelés futárszolgálattal"-t választva a betöltődő oldalon a személyes adatok kitöltése következik. A telefonszámot és az e-mail címet feltétlenül adja meg! A rendelést követő 24 órán belül visszaigazolás céljából e-mailt fogunk küldeni. Amennyiben valamilyen probléma merülne fel a rendelt termékekkel, úgy telefonon fogjuk keresni egyeztetés céljából.

Mennyibe kerül a csomagküldés?

A csomagküldés a GLS Hungary csomagküldő szolgálat segítségével történik.

10kg -ig – amit az esetek többségében nem szokott meghaladni a rendelt csomagok súlya – a szállítási díj bruttó 1450Ft. (Online, bankkártyás fizetés esetén bruttó 1000Ft.)

10kg feletti csomagoknál egyedi díjszabást alkalmaz a GLS, erről minden esetben telefonos egyeztetés történik.

Mikor kapom meg a csomagot?

Amennyiben minden termékből rendelkezésre áll a kért darabszám, úgy általában a délután 14 óráig leadott rendelések másnap, az az után történő rendelések egy nappal később kerülnek átadásra.

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréssel faxon (+36-1-2791630), vagy e-mailen (arwill@freemail.hu) várjuk szíves megkeresésüket. A gyors és pontos ügyintézés érdekében célszerű, ha az árajánlatkérés tartalmazza a következő adatokat:

- a vásárló nevét és címét,
- telefon- illetve faxszámát, e-mail címét,
- az árajánlat kérő nevét,
- a kívánt alkatrészek pontos megnevezését, valamint a megrendelendő mennyiséget,
- a kívánt szállítási határidőt.

Árak, szállítási határidők

A honlapunkon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, azaz kiskereskedelmi bruttó árak! Aktuális árainkat mindig az aktuális felvásárlási ár alapján határozzuk meg, illetve a mindenkori devizaárfolyam szerint alakulnak. Természetesen az árajánlatban feltüntetett árak az adott árajánlat érvényességi idejének leteltéig változatlanok. Nagytételben történő (nagykereskedelmi) vásárlás esetén egyedi kedvezményeket tudunk adni (nagyker. ár), ez a mindenkori rendelt tételektől függ és egyedileg kerül kialakításra, ezért ebben az esetben mindenképpen lépjen velünk kapcsolatba mielőtt az árut a webshopban megrendelné. A kapcsolatfelvétel az árajánlatkérés menüpontban megadottak szerint történhet. A webshopban vásárolt alkatrészek szállítási idejéről már beszéltünk. A rendelésre szállított alkatrészek szállítási ideje nagyon változó, függ az áru szállítási formájától (földi, vagy légi) és a kiindulási raktár helyétől (európai, vagy tengeren túli országok), általában maximum 2-6 munkanap. Speciális alkatrészek esetében - amelyeket webáruházunkban nem kínálunk, vagy időközben a partnerünk raktárában sem elérhető - célszerű konzultálni munkatársainkkal.

Fizetési feltételek

Fizetés többféleképpen történhet:

1. Üzletünkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel, vagy bankkártyával.
2. Futárszolgálattal történő megrendelés esetén utánvéttel.
3. Egyes esetekben, regisztrált cégeknek 8 napos banki átutalással.


webcam
Az oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.