Címoldal | Kosár tartalma | Jogi közlemény | Fórum | Csomagküldés díjszabása | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Új hirdetés
Minden cucc
PC cuccok
- Komplett PC (1)
- Laptop cuccok (12)
- Alaplapok (2)
- Proccok (4)
- Videóbigyulák (1)
- Nyomatók (12)
- Hálózati kellneked (5)
- Monitorok (1)
- Egyéb cuccok (32)
- Madzagok (33)
- Hangbigyók (1)
- Vinyók (6)
HiFi cuccok
Hanglemezek
Autóalkatrész
Motoralkatrész
Kertigép alkatrész

Minden város
Budapest
Szentes
Balatonmagyaród
Postán
ApróhirdetésÁllítsuk meg együtt a hazánkba betolakodókat!

Frissítés! (2015.01.27.)

Köszönjük mindenkinek az eddigi kitartó segítséget és az önzetlen vásárlásokat, január első hetében végre sikerült megvásárolni egy használt, de igen jó állapotú ion fegyvert Ausztráliából. És igen! Sikerült befogni az első néhány Guano lényt a Zalai erdőben, megérte tehát kalapoznunk a fegyvertért! Viszont sajnálatos módon újabb probléma merült fel a lényekkel kapcsolatban. Mi korábban azt hittük, hogy ezen lények tárolása acél hordókban megoldható, de nem, azokból képesek társaik kitranszportálni őket. Szükségünk lenne egy speciális tároló eszközre, amit a Nasa mérnőkei fejlesztettek ki, még a 80-as évek elején. Ennek az ára viszont csillagászati, még a legolcsóbb, első generációs modellek is 15-20e dollár körül mozognak. Kérünk tehát mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van rá, vásároljon még tőlünk, hogy minél hamarabb rendelkezésünkre álljon az említett eszköz is!


Még ez a kisméretű ketrec is 4-5e dollár az e-bay-en,
de ebbe csak egészen apró lényeket lehet gyűjteni.

Korábban írtuk!

Bizonyára sokan látták a hirdetéseinket vagy olvastak rólunk az interneten, hogy üzletünk eladó. (cink.hu - Van szükséged lemezboltra...? - 2014. október 18.)

Alighanem tartozunk egy kis magyarázattal, hogy miért kell nekünk hirtelen ennyi pénz...

A 2014. november elsején megjelent legfrissebb IACOIS (International Alien Creatures Observer and Identification System, magyarul Nemzetközi Idegen Lények Megfigyelő és Azonosító Rendszere) jelentés alapján, vállalkozásunk vezetése úgy döntött, hogy tulajdonosai még ebben az évben csatlakoznak a belga székhelyű HAC (Human Advocy Council, azaz az Emberek Érdekvédelmi Tanácsa elnevezésű) szervezethez. A csatlakozás az elvi támogatás mellett, anyagi hozzájárulást is igényel, mert a HAC egyelőre nem élvezi egyetlen kormány anyagi támogatását sem. Hiába lobbizott az Európai Unió tudományos ügyekért felelős biztosánál dr. John Mittlewood, a szervezet alapító elnöke, az Unió eddig nem vette napirendjére a HAC által kifogásolt, az Unió országait is súlyosan érintő problémákat. Az amerikai IACOIS jelentés is egyértelműen felsorolja azokat a európai célországokat, ahova rendszeresen érkeznek idegen lények a csillagközi térből. Dr. John Mittlewood korábban elmondta, ezen lények azonosítása és elfogása nemzetközi feladat kellene legyen, de szervezetét egyelőre elszánt aktivisták támogatásából működteti. A HAC-hoz való csatlakozással a tagok hozzáférést kapnak a hálózat összes korábbi és aktuális kutatási, megfigyelési és egyéb fontos adataihoz. Ezek többek közt részletesen tartalmazzák azokat a műholdas információkat is, amelyek alapján az idegen lények azonosítása és befogása lehetővé válik. A csatlakozással a tagok megkapják az Alien Ranger engedélyszámot, ami feljogosítja őket az elfogott lények megsemmisítésére, mielőtt azok földi populáció létrehozásába kezdenének.

Hazánkra nézve érdekes tény, hogy míg az Unió más országaiban évente csupán 80-100 lény próbálkozik földi asszimilálódással, addig nálunk például csak Zala megyében összesen volt ennyi. A magyar HAC tagok száma szerencsére az elmúlt 5 évben folyamatosan emelkedett, enélkül lehetetlen lett volna lépést tartani a megnövekvő lény érkezésekkel. A magyar HAC tagok között öreg motorosnak számító Mészáros Tamás korábban úgy nyilatkozott, hogy ezen teremtményeket addig kell elpusztítani, amíg ők nem kezdenek valami hasonlóba, ez pedig súlyos, közös ügyünk kellene legyen.

Állítsuk meg az inváziót!

A fenti bevezető után reméljük mindenki meg fogja érteni, miért olyan fontos nekünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésünkre álljon akkora összeg, ami a HAC tagság mellett, a szükséges ionfegyverek beszerzésére kell (léteznek olyan jövevények is, akik hagyományos fegyverekkel is pusztíthatóak, de ők nem is jelentenek akkora veszélyt a társadalomra nézve).


Egy ilyen ion fegyver 8000 dollár körül mozog az Egyesült Államokban, ami szállítással és vámmal együtt, már közel kétmillió forintra rúg itthon.

A megoldás!

Mi egy alapvetően kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás vagyunk, így a következő hónapokban arra kérjük ügyfeleinket, hogy vásárlásaikkal támogassák az idegen lények elleni harcunkat! Ehhez mi még azzal járulunk hozzá, hogy minden üzletünkben drasztikus árleszállításokkal, néhol beszerzési áron kínált termékekkel tesszük még vonzóbbá vásárlóink számára a közös ügyért vívott harcot.

Kérünk tehát mindenkit, segítsen nekünk, állítsuk meg az inváziót együtt!

Hozzászólás írása

Név:
Hozzászólás:

[ ugrás a topicra ]

#76 - 2016-01-31 20:30 - mogyi (vendég)

pörkölt mogyi lettem a fű miatt. takálkozunk lent a melegfűrdőbe. várlak benneteket


#75 - 2015-11-13 4:04 - Jennifer (vendég)

Ke1osz ide vagy oda, a csiga tf6ke9letes lett!!!Nagyon kreatedv vagy!2 csige1s f6tlet. -Egy bare1tnőm keltte9szte1bf3l csine1lt egy f3rie1si kakf3scsige1t, a csiga kf6zepe9n sze9lesebb te9sztaszalagbf3l, ale1kanyaredtotta a teste9t, e9s kisfctf6tte, fotf3m is van rf3la...-Ikee1ban van most egy fak kiszfarf3formake9szlet! Benne egy csiga is! (meg szarvas, rf3ka, maci, sfcn)


#74 - 2015-11-12 7:17 - Michael (vendég)

szerint:Nagyon tetszik nekem ez flash-es audipolayer. Ez a wordpress egyik pluginja, vagy saje1t gye1rte1s. Ha wordpress-es, akkor megmondane1d melyik? Ha saje1t, akkor nem-e lehetne-e elke9rni?


#73 - 2015-11-03 13:48 - Pirosmogyoros (vendég)

itt mindenki hülye? vagy én vagyok helikopter?


#72 - 2015-08-04 12:06 - Dave

Hamarosan elérhető lesz az új rész.


#71 - 2015-08-03 21:00 - youtube néző (vendég)

Töltsetek fel már új részeket!


#70 - 2015-04-08 17:12 - balazs (vendég)

xd


#69 - 2015-03-15 16:53 - Kicsién (vendég)

fakk...


#68 - 2015-02-18 15:21 - CepeX (vendég)

A cikk elején még jót derültem de a végére már pánik törtki rajtam az idegen invázió miatt...


#67 - 2015-02-10 12:15 - Tibi (vendég)

Tisztelt Mindenki!
Mielőtt bárki bárki ellen harcba száll ismerje meg az Univerzum törvényeit!
Ok és okozat törvénye és a karma törvénye.
A Föld az Univerzum és az egész Világegyetem tudatos. Tudatossága a mi elménkkel aligha felfogható.
A mi fejlődésünket segíti az ok-okozati törvény, mely szerint mindenkinek szembe kell néznie tetteivel. Amit teszünk másokkal, előbb utóbb az visszatér hozzánk! Tehát ha valaki egy békés szeretetteljes életet akar, akkor először neki kell egy olyan emberré válnia. Aki harcol annak bizony ellenségei lesznek. Tehát célszerű lenne egy békés életet teremtenünk ha jól szeretnénk érezni magunkat.
Azok az idegennek nevezett teremtmények tudatosak, és nem fognak bántani senkit, akiknek auramezejük Fényes és szeretet energiáját hordozzák.
A történelem folyamán eleget harcolt már az emberiség. Fel kellene fognunk, hogy a harc újabb harcot teremt. A szeretet pedig egy boldog békés jövőt. Ki melyiket szeretné?


#66 - 2015-02-08 18:28 - idegen lény (vendég)

Minek ilyen drága cucc nektek? Nekem olyan pálinkám van,
hogy három stampó után Jedi lovaggá iszom magam!
A negyediktől pedig fénykarddá változik a söprűnyél!


#65 - 2015-02-04 1:02 - sziasztok (vendég)

nem nem az ürlényeknek nincsnek jogaik !!!!
ö itt max vendégek,de ki hivta öket ??? ürlények haza :)


#64 - 2014-12-17 20:08 - nanu-nanu (vendég)

que?


#63 - 2014-12-17 10:12 - mogyoro

Trágár Jézus, nevezzük mogyoro-nak, próbál megélni. A videók nem hoznak pénzt, így azok a megmaradó szabadidőben készülnek. Ezt meg kell értenie mindenkinek. Vaaaagy, hozol egy szerződést az RTL-től és akkor egész nap videózunk ;)


#62 - 2014-12-16 13:10 - John Rambo (vendég)

Nem igazán értem! Mikor kezdtétek a videókat feltölteni, látszott hogy "Trágár Jézus" baromira élvezi a reflektor fényt és a szerepést. Jobban mint a tévében a mai sok kibaszott celeb. De, hogy mi történhetett hogy így megtorpant az egész!? Hiszen láthatjátok mennyi embernek tetszettek a videók és mennyien szeretnék az újabb részeket! "Trágár Jézus" pedig leszarja azt is, hogy lassan itt a karácsony! Sőt a TV néző gyerekeket télapó alkalmából is magasról leszarta! Sajnos!


#61 - 2014-12-15 9:20 - Dave

Még gyártás alatt van :D


#60 - 2014-12-12 17:09 - John Rambo (vendég)

Szevasztok!
Mikor lesz végre normális videó?


#59 - 2014-12-09 12:18 - mogyoro

Olvastad a fenti eposzt figyelmesen? :)


#58 - 2014-12-03 13:17 - Gellért (vendég)

Na, sikerült eladni a boltot?


#57 - 2014-11-28 0:09 - jonekem (vendég)

Orban Dektort, es Furcsany Ferenc marslakot se tudtatok megallitani,es nezd meg milyen nagy kart csinaltak!


#56 - 2014-11-20 19:53 - blasenevribadi (vendég)

Kamuztok !Nekem tegnap jött meg a fegyver,egymilinyócba simán befér!
Amúgy hozzájárulásom jelenként,ha van nálatok leghimbás faszverőgép ,kanyarfuró funkcióval,kékszínben,akkor azonnal indulok a kék színű "szopóroller" TGB -vel érte,és......kétszer annyit fizetek,mint amit kértek.


#55 - 2014-11-20 7:15 - 67UR1

Kedves Alien...
Csak gondolj bele: Mit fognak szólni a szüleid, ha megtudják, hogy az az ionsugár ( szakszóval nyaláb ) -ami épp a vizenyős bucijuk felé tart- egy olyan fegyverből irányul feléjük, amihez te is nagyban hozzájárultál, hogy avatott kezekbe kerülhessen.
Bár, ha jobban belegondolok, akár hőssé is válhatsz (de szigorúan csak a mi történelemkönyveinkben ), de ilyen áron ne legyen senki hős.
Nagy dilemma... Vagy tényleg jóindulatú idegen vagy, vagy síktufa, hogy a saját cuccaitokból nem tudsz alkalmas eszközt vételezni, vagy bejön a földi stílus ( remélem nem vagy Verhovina, meg Riga perverz ), vagy egyszerűen csak egy belülről bomlasztó imposztor.
De akkor miért feded fel magad?
És miért beszélsz többes szám első személyben?
...


#54 - 2014-11-14 9:53 - Alien (vendég)

Nos akkor mi nem is vásárolhatunk ? !


#53 - 2014-11-13 18:55 - Lőrincz Marcell (vendég)

Na gratulálok.... Ezt kitalálni, nem csalódtam sem a Laciban sem a Csabában.


#52 - 2014-11-05 17:26 - 67UR1

Pityu: Visszaadtad a hitemet. Ilyen és ehhez hasonló racionális gondolatokra van most szükség!
( Egyébként az összes almacsutkás termék az ő művük. Mindent át akarnak látni,
Én egy 3210-sel nyomom érted... Engem nem vernek át)


#51 - 2014-11-05 12:26 - pityu

Hűha! Most jövök rá, hogy idegennel beszéltem vagy valamely ügynökükkel és arra voltak kíváncsiak mennyit tudunk róluk. A fenébe is. Ki kéne fejleszteni valami ionizált hangmodulációs fegyvert, hogy telefonvonalon keresztül is semlegesíteni tudjuk őket.


#50 - 2014-11-05 12:25 - pityu

Hello!
Most hívott egy asztrológus, hogy megkérdezze, hogy az űr melyik kvadránsából jönnek, mert ki akarja vetni kártyán, hogy jót jelent-e vagy rosszat. Azt feleltem neki, hogy ne törje magát, ha a nutániaiak megjelennek az csak rosszat jelenthet. Erre csak annyit felelt, hogy lehetetlen mert az éjjel virágos réttel álmodott. Itt nem folytattam a beszélgetést, mert az asztrológusokat nem lehet meggyőzni. Inkább hisznek az üveggömböknek és a politikusoknak mint a józan észnek és a tudománynak.


#49 - 2014-11-05 5:52 - Aggódékony (vendég)

ááá: Nem mondod, hogy rágugliztál??? :D
Óriási forma vagy! Respect ;)


#48 - 2014-11-05 2:51 - 67UR1

...Utálom, mikor igazam van.
A kommentek alapján nyugodtan kijelenthetjük:
.
...már közöttünk vannak...


#47 - 2014-11-05 0:22 - ááá (vendég)

Azt a képet ti raktátok fel. be irtam a gugliba hogy HAC és kiadott
vali akvarisztikai egyesületet grat :)


#46 - 2014-11-04 18:14 - valaki (vendég)

Ennyi sok pihentagyú embert :)


#45 - 2014-11-04 17:43 - 67UR1

##joe: Már megbocsáss, de szerintem a konzerv csak ideiglenes megoldás. És valljuk be, egy picit önző is.
Pár jóféle székelykáposzta és sólet konzerv árából ugyanis tudnál vásárolni vagy hanglemezt ( vidáman várod az apokalipszist ), vagy Pc alkatrészt ( informálódhatsz az apokalipszisről ), vagy motoralkatrészt ( megtévesztheted vele az apokalipszisre készülőket )... De egy biztos. Mindhárom esetben hozzásegíted a HAC hazai képviselőit, hogy egy ( vitatott, de a képen is egyértelműen felismerhető és látható ) ION fegyverrel vegyék fel a harcot galaxison túli barátainktól { Elnézést, hogy ilyen viccesen fogalmaztam, mármint hogy barát, mert igazából nem is az, mert a barátait nem kívánja elpusztítani az ember, pláne nem ion fegyver sugarával (szakszóval nyaláb)}.


#44 - 2014-11-04 14:49 - ##joe (vendég)

megyek veszek pár konzervet, ki tudja mi lesz még itt!!!


#43 - 2014-11-03 22:39 - Aggódékony (vendég)

Nem is értem, hogyan érdekelhet MOST más egyes embereket, mint egy lehetséges invázió?
Az még csak hagyján, hogy baj van Zalán, de Tódorról, Ondról és a többi ritka férfinévről se feledkezzünk meg!
Most kaptam egy mailt (külföldről), amiben tájékoztattak, hogy megalakult a BACOD (Budapestee Alien (piroska)Cörp On Donuts), ami az idegenek táplálkozására szakosodott tudomány ági csoportosulás.
A szakemberek mindent megtesznek... bár a frissen publikált tanulmányból még nem derül ki, hogy minek az érdekében.
Mindenesetre tanulságos, hogy mindenféle kívülállók megkívánják zavarni az idegenek elleni harcot, különféle kérdésekkel, amiket amúgy is feltesznek, megannyi más fórumon.
Min nézzük az újabb epizódokat, ha a IACOIS kikapcsolja a zinternetet?
Nos, szerintem mindenki, aki vendég, az azt jelenti, hogy nem regisztrált.
ergo, nem kíván vásárolni...
ergo annyit nyom, mint egy kacsa...
ergo... IDEGEN LÉÉÉÉNY!!!


#42 - 2014-11-03 22:37 - mogyoro (vendég)

És lesz egy jawa mustang, amit Lacus felgyújt a benne lévő benzinnel, de nagyobbat szól mint mi azt gondoltuk...


#41 - 2014-11-03 21:27 - mogyoro

kicsifiú: Készülőben van, változó szelepvezérlés állítás, javítás Banditon, fényezés hegyek, lesz egy Ninja teló szimmering csere is... készül. De most jobban aggaszt minket ez a rengeteg idegen itt Zalában. Ami ugye az IACOIS jelentés szerint is igen komoly gond...


#40 - 2014-11-03 21:18 - kicsifiú (vendég)

Mikor lesz új szakmai videó?


#39 - 2014-11-03 20:55 - mogyoro

És akkor mégegyszer! Ez egy ionfegyver. Egy atombomba is hasonlít formára egy análvibrátorra, de mégsem az. Vagyis... na jó, hagyjuk inkább... :)


#38 - 2014-11-03 20:51 - debil mogyoro (vendég)

Mindenki meg fog halni! De legelőször az, aki lopja a nickemet...


#37 - 2014-11-03 20:26 - christt (vendég)

Kell :D


#36 - 2014-11-03 20:26 - vendég

De igen...


#35 - 2014-11-03 18:30 - valaki (vendég)

kérlek ne fárasz le ennyire a piacon vettem 10.000 forintér....
nem így néz ki egy ion fegyver!!!!!!!


#34 - 2014-11-03 18:26 - 67UR1

Szerintem ionfegyvered van...


#33 - 2014-11-03 18:26 - valaki (vendég)

az lehet hogy pénzre van szügsége a motorbontónak de azért ekkora marhaságot kitalálni... de azért ötletes :)


#32 - 2014-11-03 18:23 - valaki (vendég)

Na de egyet árulj el! Honnan szeded hogy ez egy ion fegyver ? mikor kottára ilyen az enyém és nem ion fegyver hanem egy egyszerű "kötelet" lő ki


#31 - 2014-11-03 18:02 - 67UR1

VALAKI:
Az rendben, hogy ismeretlenül lehülyézel...
De egyet árulj el:
... Miért beszélsz kódolva?
:D
ui:Tetszett a Kasza idézet :)


#30 - 2014-11-03 17:52 - valaki (vendég)

"rajtad a jedi elmetrüknek nincs hatalma, mert a te fejedben egy agyrák éhen halna..."
nem akarlak megsérteni de te teljesen hülye vagy. mondjuk ezzel az inteligenciával még a nyolc általános sincs meg. de meg próbálom neked elmagyarázmi hogy miről beszélek.
Szóval van egy háló amit kötélből csinálnak. eddig remélem felfogtad. azt belerakják egy ilyen szarba. becélozzák a vadat ( őz, fácán stb..) meghúzák a ravaszt és rálövi a hálót( össze fogott kötelet) és a vad nem tud mit csinálni nem tud elmenni és te megfogod tarkón csapod teljes erődböl hogy azonnal kimúljon az állat. namost ha ez megvan akkor megfogod és megnyúzod aztán beb*szod a fazékba.


#29 - 2014-11-03 17:37 - 67UR1

De durvaaaaa!!!
Van egy 8000 dolcsis ionfegyvere!!! :o
És evett már Mordaxit, meg Zontorit :ooo
Csak kiváncsiságból... Milyen az íze a Nutániainak?
(Mondjuk fura ízlésed van... meg nem kóstolnék egy idegent)


#28 - 2014-11-03 17:10 - valaki (vendég)

de lehet hogy én vagyok a hülye és én idegen lényeket ettem....


#27 - 2014-11-03 17:08 - valaki (vendég)

jó akor úgy mondom hogy te is megértsd. én is használtam ilyen "fegyvert" ami kötélből készült hálót lő ki és én nem idegen lényekre vadásztam mint az kösztudott létezik ilyen állat hogy nyúl meg róka és madaraknál pedig fácán......


#26 - 2014-11-03 16:56 - 67UR1

Az ionsugár (szakszóval nyaláb) !!!
Látod??? Azok nem vadak, meg madarak, hanem olyasmi féle külalakú, már már asszimilálódott idegen civilizáció egyes kevésbé értelmes egyedei.
Lásd lentebb, a lépvesszővel kelepcébe csalás mit gondolsz, miért hatásos módszer???
Ne engedd, hogy megvezessenek.
A mottó mátó':
"Fektess bee
Ionfegyver bee"
peace


#25 - 2014-11-03 16:40 - valaki (vendég)

nem arról beszélek hanem mikor a vadakat, madarakat fognak be azzal a cuccal ilyen szövet hálót lő a vadra......


#24 - 2014-11-03 16:35 - 67UR1


Mindenki tudja, hogy az ionsugár (szakszóval nyaláb) a torkolatból kilépve különböző módon rendezi a levegő részi szerkezetét. Ezért van, hogy néha háló formájú alakzatot is felölthet a sugár (szakszóval nyaláb).
Ezt több tényező is befolyásolhatja. Pl. sós, nedves környezetben hálóra, szappanos vizes környezetben pedig szivárványos buborékra emlékeztető formákat láthat a szerencsés megfigyelő.
(egyesek láttak már lánghoz, illetve ködös füsthöz hasonló sugarakat (szakszóval nyalábokat) is)


#23 - 2014-11-03 16:03 - Szabó Adrián (vendég)

Srácok! Sok volt a Karcsi féle Balaton szaggató hogy ilyet kitaláltok! :DDDDDDD


#22 - 2014-11-03 15:38 - valaki (vendég)

már nem akarlak megsérteni titeket de szerintem nem vagytok százasok a másik meg hogy ez nagyon nem ion fegyver hanem az a szar amivel hálót lőnek ki.....


#21 - 2014-11-03 13:20 - mogyoro

Midse: Ez nem vicc! Olvass utána mik mennek a nagyvilágban!


#20 - 2014-11-03 13:17 - nokedli (vendég)

heeee?! :D


#19 - 2014-11-03 13:16 - Midse (vendég)

ekkora hülyeséget! csináljatok inkább VIDEÓKAT!


#18 - 2014-11-03 12:53 - micsodiii (vendég)

Mi ez az orbitális faszság? azért nem így kéne pénzt gyűjteni nem gondoljátok? :'DDDDD


#17 - 2014-11-03 11:24 - 67UR1

Micsodaaaa?
Nutániaiak? Én balga, azt hittem csak a Nitániaiak képesek idáig eljutni (mint köztudott...)
Itt az ékes példa arra, hogy ha valamihez nem értünk, ne okoskodjunk bele.
Minél többet tudok meg a HAC-ről, annál inkább nő a csodálatom és a tiszeletem.
Nincs mese.
Anyám háza is megy a nevetekre.


#16 - 2014-11-03 11:08 - mogyoro

Sajnos egy ilyen fegyver igényli a speciális markolatot, mert csak a grenadilfának van meg a szükséges keménysége ahhoz, hogy az ion rész töltési zavara esetén (a fejlettebb kis mocskok sokszor szándékosan zavarják meg) azzal verekedni is lehessen. Más puskatussal egy nutániai lényt példálul hiába vernél fejbe, az csak kárt okozna a fegyverben.


#15 - 2014-11-02 22:48 - 67UR1

És csak egy javaslat az gazadaságosság jegyében:
Ha jól látom, az ionfegyver tusa grenadilfából van.
Ha azt itthon esztergáltatnánk ki akácból, illetve a torkolatcsövet helyettesíthetnénk malacperzselővel.
Rózsafapácom van mondjuk, ha kellene...


#14 - 2014-11-02 22:39 - 67UR1

Nem hinném, hogy egy elyen horderejű dolognál vicceskedni kelllene, pláne nem belekeverni a politikai érzéseket.
Ha az emberiség jövője a tét, akkor tenni kell, amit kell tenni! (?)
Mivel én nem értek az ionizácóhoz, ezért fizetem meg a szakértelmet!
Ne vicceskedjünk! Ha perszonalizálódásba kezdenek, mit csinálunk a félretett pénzünkkel?!!!
Nincs más megoldás!
Most jöttem a közjegyzőtől, átírattam minden ingóságom a HAC- nevére.


#13 - 2014-11-02 22:23 - Matuska (Robbantó) (vendég)

Jaj bocs nem figyeltem el írtam a nick nevem .Matuska vagyok nagy robbantó családból származom lásd Szilveszter és Biatorbágy tehát a szakértelmem megvan szívesen segítek ingyen bérmentve robbantok ha kel esetleg bankot is hogy legyen pénzetek de csak azelőtt amíg a bankok minden pénzüket ki ne fizetik kártalanítás címén maguknak


#12 - 2014-11-02 20:48 - vendég

nincs még valami érdekvédelme a jövevényeknek? biztos lehetne arra is valami uniós támogatást kapni...?!? felzárkoztatás, hátrányos megkülönböztetés vagy mittomén... értitek!?


#11 - 2014-11-02 20:07 - Maruska 007 (vendég)

A fény kardok élég hatásosak lehetnek a a betolakodök ellen , és árúsitatnátok is őket !! Sőt a birodalmi lépegetők ís szóba jöhetnének esetleg bérelhető formában Han Soló esetleg segíthet ebben A be folyt összeg segithet gondjaitokon .
Esetleg a Nagy Vezirt a Győztest is megkérhetnétek hogy találjon ki egy HAC adót Nem Hac békén alapon ( ez interneten fizetendő 10000 huf/gigbayt alapon ) Ennek mindenki örűlne és azemeberek nem tüntetnének ellene !!!
4
9


#10 - 2014-11-02 19:30 - vendég

Most komolyan elkezdtem aggódni, persze még nem döntöttem el, hogy a szerző szellemi épsége vagy inkább a saját lakóhelyem biztonsága miatt :D Hajrá HACos fiúkák :D


#9 - 2014-11-02 18:11 - mogyoro

Nos, amíg minimum 2 ion fegyver ára nem jön össze... Ez lemezek esetében szerintem eltarthat januárig is, de ha megnézed, akkor a legtöbb kategóriában már most -40% engedménnyel futnak a termékek, tehát nem az a kérdés, hogy meddig, hanem, hogy ilyen árak mellett ki viszi előbb a jobb lemezeket. Lesz akció más kategóriában is, pl. pc és motoros cuccok is, de az majd csak a jövő hét közepétől.


#8 - 2014-11-02 16:06 - Gellért (vendég)

Viccet félretéve: meddig van még az akció?


#7 - 2014-11-02 10:47 - 67UR1

Köszönöm a kielégítő infot!
A perszonalizálásról nem tudtam, jó, hogy fel lett hívva rá a figyelmem, tudatlanságom miatt, akár én okoztam volna egy egyed lokális eutrofizációját!!! :o
Most már látom, van létjogosultsága a HAC működésének.
Szeretném támogatni a megfelelő számú és fajtájú ion eszközök hazai szakemberekhez kerülését, úgyhogy most befoglalok 2 alkatrészt.
Köszönöm az emberiség érdekében tett önzetlen igyekezeteteket!


#6 - 2014-11-02 9:43 - mogyoro

Igen, a lépésvesszővel elfogás jó ötlet, de utána még mindig ott a probléma, hogy miként semlegesíted? Mert, ha nem áll rendelkezésre ion fegyver, akkor számolnod kell vele, hogy pl. feldarabolás után egyes testrészei perszonalizáják magukat, ami rengeteg gondot tud okozni a későbbiekben. Kérdésedre válaszolva, a műholdképek, a légtérbe érkezések helyeit mutatják meg, abból lehet következtetni, hogy merre lehetnek nagyobb számban. Vannak olyan műholdfelvételek is, amik a nagyobb földi populációkat mutatják, de Magyarországon szerencsére ezzel nem kell számolni, főleg a nagyszámú HAC aktivista ténykedésének köszönhetően. Nagyobb populációk inkább afrikai vagy ázsiai területeken fordulnak elő, ott egyébként ion bombával szokták őket csoportosan semlegesíteni.


#5 - 2014-11-01 20:57 - 67UR1

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az is segítség e, ha én elejtek egy idegent, vagy mondjuk lépesvesszővel kelepcébe csalom?
Örülök, hogy végre van egy hazai szerveződés is, ami komolyan veszi ezt a fontos közügyet!

(Egy adott koordinátára milyen költségekkel járna egy napi egyszeri scannelés? Csak mert érdekelne, kik vannak a közelemben, nehogy este mikor sétálok, hátulról beasszimiláljon egy idegen...)


#4 - 2014-11-01 19:41 - Atis (vendég)

Szerintem kurva jó :D


#3 - 2014-11-01 19:29 - vendég

mivan?


#2 - 2014-11-01 18:55 - vendég

Hú ez nagyon beteg.


#1 - 2014-11-01 17:40 - Jenő (vendég)

Ez, amit az űrlények ellen hirdettek, nettó fasizmus!!! Nekik is vannak jogaik!webcam

Használt számítógépek és
egyéb informatikai eszközök felvásárlását,
elszállítását,
újrahasznosítását vállaljuk.


Az oldal üzemeltetője a BlueBrand Kft.